top of page

VIDEO PRODUCTIE

Wat een mooie video!!

SAMENWERKING

Als freelance filmmaker heeft Harmen van der Vaart veel te bieden om jouw verhaal tot leven te brengen. Of je nu een bedrijfsfilm, een promotievideo of een korte documentaire nodig hebt, Harmen werkt graag samen met jou om jouw ideeën om te zetten in een prachtige en professionele video.

KWALITEIT

Bij Harmen ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar kwaliteit. Hij werkt met de nieuwste apparatuur en de beste software om ervoor te zorgen dat jouw video er geweldig uitziet. Bovendien heeft Harmen ruime ervaring in het maken van video's voor verschillende doeleinden, van promotie tot educatie en entertainment.

OVERZICHTELIJKHEID

Videoproducties worden door Harmen van der Vaart in dezelfde vijf fasen als bij de productie van een speelfilm uitgevoerd:

1. Ontwikkeling (briefing – format – offerte)
2. Pre-productie (scenario – storyboard – shotlist – planning)
3. Productie (opnames (beeld en geluid))
4. Post-productie (montage – eventueel DVD-authoring)
5. Distributie en vertoning

CONCURREREND

Als het gaat om tarieven, zijn de prijzen van Harmen van der Vaart zeer concurrerend. Het maken van een film kan soms duur zijn maar Harmen probeert ervoor te zorgen dat zijn diensten betaalbaar zijn. De tarieven zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de lengte van de film, het soort film en de hoeveelheid werk die nodig is om de film te maken. Middels een offerte wordt kenbaar gemaakt wat de kosten zullen zijn zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

ERVARENHEID

Harmen van der Vaart heeft in de afgelopen 15 jaar veel ervaring opgedaan in het opleveren van videoproducties. Hieronder kun je een greep uit het werk van Harmen bekijken. Op aanvraag (niet alle videoproducties mogen zomaar op internet worden gezet) kan Harmen nog meer voorbeelden laten zien.

CONSTRUCTIEF

Dus, als je op zoek bent naar een freelance filmmaker die op een constructieve manier met jou samenwerkt om een fantastische film te maken, neem dan gerust contact met op met Harmen van der Vaart. Hij staat altijd klaar om jouw verhaal tot leven te brengen!!

bottom of page