top of page

WEDDING PHOTOGRAPHY

Bruiloft Stefan Amber-40.jpg

Jullie gaan trouwen!!

Jullie trouwdag is een van de belangrijkste momenten in jullie leven en het vastleggen van de speciale momenten en emoties van de dag is van onschatbare waarde. Harmen van der Vaart begrijpt dat elk huwelijk uniek is en zal zich inzetten om jullie visie tot leven te brengen en jullie unieke verhaal te vertellen door middel van prachtige, tijdloze beelden.

Hoe ga ik te werk:

  1. Consultatie en planning - Ik neem de tijd om jullie visie voor jullie trouwdag te begrijpen en hoe jullie willen dat de foto's eruitzien. Ik werk nauw samen met jullie om de dag te plannen en om ervoor te zorgen dat ik alle belangrijke momenten vastleg.

  2. Professionele fotografie - Harmen zal jullie dag vastleggen met behulp van de nieuwste apparatuur en technologieën om prachtige, hoogwaardige beelden te produceren. Ik zorg ervoor dat ik de juiste hoeken, belichting en compositie gebruik om de emoties en momenten van de dag vast te leggen.

  3. Bewerking en retoucheren - Ik zorg ervoor dat jullie beelden van topkwaliteit zijn door middel van professionele bewerking en retoucheren. Ik zal ervoor zorgen dat elke foto er perfect uitziet en dat alle kleuren en details in evenwicht zijn.

  4. Levering - Ik lever jullie foto's digitaal aan zodat jullie ze gemakkelijk kunnen delen met familie en vrienden. Ook het door mij laten maken van een fotoboek valt onder de mogelijkheden.

  5. Klantenservice - Ik ben er om jullie te helpen tijdens elke stap van het proces. Vanaf het eerste consult tot de levering van de foto's, zorg ik ervoor dat jullie ervaring soepel en aangenaam verloopt.
     

Ik ben er trots op om elke keer weer kwalitatief hoogwaardige diensten te leveren en ik zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jullie trouwdag onvergetelijk wordt vastgelegd. Neem contact met mij op voor meer informatie of om een afspraak te maken.

bottom of page