top of page

Wat we fotograferen

We gaan op zoek naar mooie, interessante en bijzondere onderwerpen om te fotograferen. Weerspiegelingen van het licht op het water, monumentaal erfgoed, vrolijke studenten en stoere Stadjers, oer-Hollandse wolkenluchten, bijzondere woonboten, gekleurde Scandinavische huizen... er is zoveel te fotograferen tijdens de Groningen fotografie boottour.

Langs de meest fotogenieke onderwerpen mindert onze schipper vaart of laat de boot zelfs eventjes helemaal stil liggen zodat iedereen de kans krijgt om een mooie foto te maken.

Waar we fotograferen

Tijdens de tour varen we langs een aantal van de mooiste en meest fotogenieke plekken van Groningen. Een van de hoogtepunten is de Hoge- en Lage der A met zijn schitterende pak- en herenhuizen.

Maar ook de sfeervolle Noorderhaven, waar de woonboten zij aan zij liggen, is vanaf het water uniek om vast te leggen. Of wat dacht je van de wereldberoemde Reitdiephaven met zijn gekleurde Scandinavische huisjes!!

Wanneer we fotograferen

We varen altijd tijdens Golden Hour, ook wel het gouden- of magische uurtje genoemd. Daarom start de boottour ongeveer 3 uur voor zonsondergang zodat we (met een beetje geluk) de betoverende gloed ervan kunnen vastleggen. We varen dus altijd tijdens de mooie, stille avonduren.
 

Fotowedstrijd met 3 prijzen t.w.v. €175,-

Maak kans op een Borrelvloot voucher van €100,-/€50,- of €25,-. Iedereen die meevaart mag meedoen aan onze fotowedstrijd!!

Stuur je allerbeste foto, die je gemaakt hebt tijdens de tour, binnen 3 dagen na afloop van de tour naar hello@harmenvandervaart en je doet mee. Binnen een week zal
Harmen van der Vaart de top-3 winnaars bekend maken via een Story op zijn Instagram (@harmenvandervaart).

Borrelvloot x Harmen van der Vaart

De Groningen fotografie boottour is een samenwerking tussen rondvaartbedrijf Borrelvloot en professioneel fotograaf Harmen van der Vaart.

Borrelvloot staat bekend om hun missie om de waterbeleving van toeristen en Groningers naar een hoger niveau te tillen en hen te laten genieten en ontspannen op het water.

Harmen van der Vaart staat bekend om zijn foto's en video's van Groningen Stad en Ommeland. Hij geeft tijdens de boottour fotografische tips & tricks en zal iedereen persoonlijk helpen voor het maken van de mooiste foto's!!

Reitdiephaven Groningen

Reitdiephaven

> > BORRELVLOOT x HARMEN VAN DER VAART < <

Borrelvloot_logo.png
LOGO_Raleway.png

GRONINGEN FOTOGRAFIE BOOTTOUR

€50,-pp

• GROEPSTOUR •

Verken het prachtig, mooie Groningen vanaf het water met je camera onder begeleiding van professioneel fotograaf Harmen van der Vaart in samenwerking met rondvaartbedrijf Borrelvloot

Vragen over de tour? Neem gerust contact op!!

RONDVAART DETAILS

Type Workshop

Groepstour fotografie

Personen aantal

8 tot maximaal 18 personen

Lengte

±3 uur

Locatie

Op- afstappen Schuitendiep 1022

Inclusief

• Drankje + kleine snacks

• Professionele begeleiding

Minimaal vereiste apparatuur

• Smartphone

• Instap camera

• Statief niet nodig

Aanbevolen apparatuur

• Spiegelreflex- of systeemcamera

• Zoomlens 18-55mm / 24-70mm

Weersomstandigheden

• Neem paraplu en regenjas mee bij voorspelling regen

• Bij extreem weer wordt uitgeweken naar een andere datum

Toilet gebruik

• Mogelijkheid tot toiletstop

Groningen vanaf het water tijdens het gouden uur

Ga mee met de Groningen fotografie boottour van Borrelvloot en Harmen van der Vaart en maak met je camera een verkenningsvaart door het prachtig, mooie Groningen tijdens de mooiste uren van de dag.

Ontdek vanaf het water de Diepenring van Groningen en krijg een totaal ander beeld van Groningen door het unieke perspectief. We varen tijdens het fotogenieke gouden uur en daardoor maak je gegarandeerd mooie foto's voor thuis of om te delen!!

bottom of page