top of page

> > GRONINGEN SMARTPHONE FOTOGRAFIE x HARMEN VAN DER VAART < <

SMARTPHONE-FOTOGRAFIE-GRONINGEN.jpg

SMARTPHONE FOTOGRAFIE WORKSHOP

€150,-pp

• PRIVE WORKSHOP •

Verken Groningen door de lens van je smartphone en leer van professioneel fotograaf Harmen van der Vaart hoe je met je smartphone prachtige foto's maakt!!

Vragen over de workshop? Neem gerust contact op!!

Groningen fotograferen met je smartphone

Heb je altijd al betere foto's willen maken met je telefoon? Dan is deze Groningen smartphone fotografie workshop net iets voor jou. Aan de hand van tips & tricks en leerzame fotografie opdrachten leer je spelenderwijs hoe je mooie, gave foto's maakt met je smartphone. En dat in de leukste stad van Nederland!!
 
Je leert technische kennis over de juiste camera instellingen. Wat is witbalans en ISO? En waarom zijn de juiste witbalans en ISO instellingen belangrijk?

Daarnaast leer je om creatievere foto's te maken met een mooie compositie. Wat is bijvoorbeeld de regel van derde of negatieve ruimte? En hoe maak ik mijn foto interessant met een bepaald lijnenspel?

Wat we fotograferen met je smartphone

We gaan op zoek naar mooie, interessante en bijzondere onderwerpen om te fotograferen. Vooral het monumentale erfgoed en de prachtige straten van Groningen zijn ontzettend fotogeniek.

Doorkijkjes, reflecties, bijzonder lichtinval, contrasten van kleur en licht... Er valt zoveel te fotograferen en hier gaan we naar op zoek tijdens de workshop
Groningen smartphone fotografie!!

Waar we fotograferen met je smartphone

We beginnen de route van de Groningen smartphone fotografie workshop bij het hoofdstation van Groningen en van daaruit trekken we de binnenstad in. De route staat niet vast en eigen inbreng is eventueel welkom.

Omdat Groningen een hele compacte binnenstad heeft komen we sowieso langs een aantal van de meest fotogenieke plekken van Groningen. Hierdoor is Groningen een van de meest ideale steden als oefenterrein voor smartphone fotografie.

Wanneer we fotograferen met je smartphone

De workshop kan op elk tijdstip van de dag gevolgd worden. Maar we proberen de workshop 2,5 uur voor zonsondergang te plannen zodat we het voordeel hebben van het mooiste licht van de dag, namelijk die van het gouden uurtje :)
 

Hoe reserveer ik de Groningen smartphone fotografie workshop

Stuur een email naar hello@harmenvandervaart en geef daarin aan op welke data je de Groningen smartphone fotografie workshop zou willen volgen. Harmen van der Vaart neemt vervolgens zsm contact met je op.

Groningen smartphone fotografie x Harmen van der Vaart

De Groningen smartphone fotografie workshop is een concept van professioneel fotograaf Harmen van der Vaart.

Harmen van der Vaart staat bekend om zijn foto's en video's van Groningen Stad en Ommeland. Door de jaren heen heeft hij zijn eigen stijl ontwikkeld waarmee hij een groot publiek heeft bereikt. Tijdens workshops geeft hij zoveel mogelijk van zijn kennis en geheimen prijs met tips & tricks die iedereen zullen helpen met het maken van de allermooiste foto's!!

LOGO_Raleway.png
DSC03302.jpg
Hoofdstation Groningen

Hoofdstation Groningen, hier start en eindigt de workshop

WORKSHOP DETAILS

Type workshop

Prive workshop fotografie

Personen aantal

1 tot maximaal 2 personen

Lengte

±2 uur

Locatie start en eind

Hoofdstation Groningen

Inclusief

• Tips & tricks uitdraai + .pdf

• Professionele begeleiding

Minimaal vereiste apparatuur en app

• Smartphone

• Standaard camera app

Aanbevolen apparatuur en app

• Smartphone statief

• Open Camera app (gratis te downloaden)

Weersomstandigheden

• Neem paraplu en regenjas mee bij voorspelling regen

• Bij extreem weer wordt uitgeweken naar een andere datum

bottom of page