top of page

WEDDING PHOTOGRAPHY

Bruiloft Stefan Amber-40.jpg

Jullie gaan trouwen :)

Jullie trouwdag is een van de mooiste gebeurtenissen in jullie leven. Het vastleggen van de speciale momenten en emoties van zo'n dag is van onschatbare waarde. Elk huwelijk is uniek is en ik zal me daarom inzetten om jullie verhaal tot leven te brengen. Jullie unieke verhaal vertel ik door middel van prachtige, tijdloze beelden.

Hoe ga ik te werk in 5 stappen

 1. Kennismakingsgesprek en planning - Ik neem de tijd om jullie visie voor jullie trouwdag te begrijpen en hoe jullie willen dat de foto's eruitzien. Ik werk nauw samen met jullie om de dag te plannen en om ervoor te zorgen dat ik alle belangrijke momenten vastleg.
   

 2. Professionele fotografie - Ik leg jullie dag vast met behulp van de nieuwste apparatuur en technologieën om prachtige, hoogwaardige beelden te produceren. Ik zorg ervoor dat ik de juiste hoeken, belichting en compositie gebruik om de emoties en momenten van de dag vast te leggen.
   

 3. Bewerking en retoucheren - Ik zorg ervoor dat jullie beelden van topkwaliteit zijn door middel van professionele bewerking en retoucheren. Ik zal ervoor zorgen dat elke foto er perfect uitziet en dat alle kleuren en details in evenwicht zijn.
   

 4. Levering digitale foto's en fotoboek - Ik lever jullie foto's digitaal aan zodat jullie ze gemakkelijk kunnen delen met familie en vrienden. Daarnaast lever ik na elke bruiloft een professioneel fotoboek aan met afmetingen van tenminste 25x25 van schitterende kwaliteit.
   

 5. Service - Ik ben er om jullie te helpen tijdens elke stap van het proces. Vanaf het eerste gesprek tot de levering van de foto's, zorg ik ervoor dat jullie ervaring soepel en aangenaam verloopt.

AR506175.jpg
AR506127.jpg
AR506183.jpg
Bruiloft Elske en Jos deel 2-16.jpg

Tarieven fotografie

Hieronder vinden jullie verschillende pakketten met tarieven. Om erachter te komen welk pakket het beste bij jullie aansluit denk ik graag mee in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

De pakketten kunnen jullie naar eigen wens uitbreiden. Bijvoorbeeld voor een extra uur trouwfotografie, een groter trouwboek, een trouwalbum, een luxe bewaarbox etc...

Ik denk graag met jullie mee!!

Na de bevestiging vraag ik een aanbetaling van 25%. De rest van de betaling volgt na de bruiloft.

* Gratis 100km totaal vanaf Groningen. Daarna €1,- per km voor extra benzinekosten en reistijd.

Neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Ik ben er trots op om elke keer weer kwalitatief hoogwaardige diensten te leveren en ik zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jullie trouwdag onvergetelijk wordt vastgelegd. Neem contact met me op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

bottom of page